Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ζιγκερίδης: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει λεφτά..."

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του ερασιτέχνη στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Ζιγκερίδη στην "Αρένα" του EUROPE ONΕ είναι χαρακτηριστική:
"Πρέπει να βρούμε λεφτά στο τέλος της περιόδου για να μπορέσουμε να καλύψουμε όσα χρειάζονται για την εξασφάλιση της άδειας από την ΟΥΕΦΑ. Εάν χρειαστεί, θα πουλήσουμε και παίκτη, αλλά εάν βοηθήσει ο κόσμος με αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αυτό μπορεί να μη χρειαστεί. Είμαι αισιόδοξος ότι τώρα τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, θα τα καταφέρουμε, αρκεί να μην ξεφεύγουν τα πόδια από το... πάπλωμα. Η πώληση του Βιεϊρίνια (φωτό) δεν έλυσε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα βοήθησε να μειωθεί το έλλειμμα. Τώρα, πρέπει να βτρούμε κι άλλα λεφτά, να δημιουργήσουμε νέες πηγές εσόδων".
Κι ακόμη: " Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει όμως χρέη από την εποχή Μπατατούδη και Γούμενου. Τα χρήματα είναι πολλά και πρέπει να κλείσουμε την "τρύπα". Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει γίνει ορισμός της νέας διοίκησης με τον κ. Ζιγκερίδη να παίρνει θέση στο νέο δ.σ. γι αυτό και κατέχει μόνο την ιδιότητα του εκπροσώπου του Α.Σ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ".