Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

"Ξύπνησε" ο Άρης και διέλυσε τον Πανιώνιο

Αυτός ο Άρης βάλθηκε να τους τρελάνει όλους. Πήρε μπρος μόλις ο Πανιώνιος έκανε το 1-2 και παράλληλα μια σπουδαία νίκη με 4-2 μία ημέρα πριν τα 98α γενέθλιά του!

 Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ τελικά τα κατάφερε στο 33', αλλά από εκείνο το σημείο και μετά και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος ήταν πιο επικίνδυνος και έφτασε στην ισοφάριση.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο συναρπαστικό με πολλές φάσεις, με τον Πανιώνιο να παίρνει το προβάδισμα με 1-2, αλλά ο Άρης να απαντά με τρία ακόμη τέρματα και να φτάνει στην πολύ μεγάλη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην είσοδό του στα πλέι οφ.
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καζναφέρης, Φατί, Κανούλας (46' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Ακόστα (24' λ.τρ. Γιαννιώτας), Ουμπίδες, Καπετάνος (64' Τριανταφυλλάκος).
Πανιώνιος (Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Όμο, Σιόβας, Αντούνιες (71' Γουνδουλάκης), Πιέρ, Ρόβας, Μενδρινός, Ρόκας, Ντιμπαλά, Κούτσι (80' Οκόγιε),
Κίτρινες κάρτες: Καζναφέρης (62', Άρης), Τριανταφυλλάκος (77', Άρης)-Αντούνιες (25΄, Πανιώνιος), Κούρντι (32', Πανιώνιος), Σιόβας (65', Πανιώνιος)
Σκόρερ: Φατί (33', Άρης), Ουμπίδες (72', Άρης), Τριανταφυλλάκος (76', Άρης), Νέτο (78', Άρης)-Κούτσι (38', 63', Πανιώνιος)