Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι αγώνες σε Β΄ και Γ΄κατηγορία

Στους σημερινούς αγώνες της Football League και Football League 2 σημειώθηκαν εκπλήξεις. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005-ΒΥΖΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ-ΑΓΥΙΑΣ)

(85' Μαπούκου σουτ)

Παναχαϊκή 2005 (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Πακάλτσης (79' Βλασόπουλος), Φούφουλας, Κοκκίνης, Σπίνουλας (68' Πετρόφ), Άντονι, Ουαταρά (59' Σκαρτσίλας), Ντίνας, Θεοδωρέλλης, Μαπούκου, Ατματζίδης.

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου):
Κοτταράς, Φραγκής, Τριάντος, Οικονομόπουλος, Πούρνος, Λίτσης (48' Μουστάκης), Πέτρου, Μωυσίδης, Χριστοφιλέας, Φαρούκ, Παυλίδης (67' Ροβίθης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούφουλας, Σπίνουλας, Βλασόπουλος - Πούρνος, Φραγκής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45' Πούρνος

Σχόλιο: Η Παναχαϊκή χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και έχοντας αρκετές απουσίες, τελικά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Βύζαντα Μεγάρων στο 85', κλείνοντας έτσι θετικά τον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα της. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ελ Μια Μαπούκου και ήταν αυτό που έκρινε τον τελικό νικητή. Ιδιαίτερη κριτική πάντως για το παιχνίδι δεν χωράει, αφού γενικότερα ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

(69' Μοκάκε σουτ)

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Πουλόπουλος, Κωτσιόπουλος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (49' Μοκάκε), Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι (81' Μπακάλης), Πέντα (74' Κόιτς).

Ηρακλής Ψαχνων (Αντώνης Πριόνας):
Τόλιος, Θάνος, Γκότοβος, Ποκόνγκ (79' Σέγκος), Σανόκο, Ζουλιώτης, Πλάτανος (67' Μπαλαμπάνης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (56' Μάτσος), Αλεξάντροβιτς, Λιόσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουλόπουλος, Κουτσοσπύρος - Ντελέκος, Σανόκο, Γκότοβος, Πλάτανος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μοκακέ, ο Πιερικός έφτασε απόλυτα δίκαια στην τρίτη διαδοχική νίκη του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, του οποίου επιβλήθηκε 1-0! Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε τον δικό της ρυθμό και περιόρισε σε καθαρά παθητικό ρόλο τους Ευβοιώτες, που παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Οι «μελανόλευκοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη, με την είσοδο του Μοκακέ στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν ακόμη πιο απειλητικοί. Ο Καμερουνέζος επιθετικός δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις για τον Κουτσοσπύρο, που όμως δεν τις αξιοποίησε. Αντίθετα, στο 69' ο τελευταίος βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Μοκακέ -έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου- και εκείνος με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε τον γκολκίπερ Τόλιο. Ο Ηρακλής δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και να ισοφαρίσει και έτσι ο Πιερικός έφτασε δίκαια στην επικράτηση, που πανηγυρίστηκε από περίπου 1300 οπαδούς του.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

(37' Μιχαλόπουλος σουτ)

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης (90' Πρίπου), Ντιαλό (66' Μαρουκάκης), Βιδάλης (82' λ.τ Φουντουκίδης), Μουσταφίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος):
Αποστόλου, Χατζόγλου (71' Καρπούζης), Σερέτης, Ντατίδης, Τσικνίδης (83' Αλμπάνης), Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Μπέκα (80' Τζεβελέκης), Στεφανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λάμιας, Κυριακόπουλος (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιδάλης, Μαρουκάκης, Ηρακλής, Αρκούδας, Αρβανίτης - Σπαθάρας, Χατζόγλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Ένα ακόμη τρίποντο πήρε η Καλλιθέα (τέταρτο στη σειρά), η οποία επικράτησε δύσκολα 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο καθώς οι δύο ομάδες επιχείρησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Πάντως, η Αναγέννηση ήταν σαφώς πιο απειλητική αλλά ο τερματοφύλακας Κατσούλης όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και κράτησε το μηδέν παθητικό. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37' όταν ο Μιχαλόπουλος επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον Αποστόλου και καταλήγοντας στα δίχτυα του. Στην επανάληψη, η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά αλλά γρήγορα η Αναγέννηση ισορρόπησε. Μάλιστα, από το 70' και μετά περιόρισε σε καθαρά παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους και πίεσε ασφυκτικά για το τέρμα της ισοφάρισης. Ωστόσο, η Καλλιθέα κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και πανηγύρισε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(22' Σύρος κεφ, 60' Ντα Σίλβα σουτ - 87' Ναλμπάντης σουτ)

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Σύρος, Ψιάνος, Καρράς (89' Ζουμπουλάκης), Βλάχος (67' Νικολάου), Παγώνης, Βασιλείου, Ντα Σίλβα, Ροκάστλ (90+1' Σκόνδρας), Ντακόλ, Μπεγκόνια.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης):
Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Ασλανίδης, Πολίτης (67' Ναλμπάντης), Καραμανλής, Καραγιάννης, Μπεκιάρης (63' Μπούτρικς), Δεινόπαπας (76' Τράκις).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοντιζάς, Σγάντζος (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Την τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Θρασύβουλος καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Αναγέννησης Επανομής και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του! Αντίθετα, οι Μακεδόνες έμειναν για πέμπτη αγωνιστική δίχως νίκη (έχουν αποσπάσει μόλις έναν πόντο) και έχασαν κι άλλο έδαφος. Οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 22' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεγκόνια και διπλή προσπάθεια του Ντακόλ, η μπάλα έφτασε στον Σύρο και εκείνος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Φιρινίδη. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 42' όταν ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας Κασμερίδης έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ. Στην επανάληψη, ο Θρασύβουλος εξακολούθησε να διατηρεί τον έλεγχο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, πέτυχε και δεύτερο τέρμα με σουτ του Ντα Σίλβα. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει στο 87' με πλασέ του Ναλμπάντη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Γουσούλης, Πασκούλεφ, Παντίδος, Θεολόγου, Μαστρογιάννης, Μακρής (87' Χαροντάκης), Γιακούμπι (73' Μητσέας), Λαμπρόπουλος, Ινγκλαντίν (29' Γκούγκας), Καζνέτσης.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης):
Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Ασπρίδης (11' λ.τ Βαφέας), Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνης, Καθάριος, Παμπόε (50' Προβατίδης), Καπνίδης (90' Οκομούσης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπόρτζαρης (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας, Ρηγόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασκούλεφ, Γουσούλης, Καζνέτσης, Παντίδος - Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Καθάριος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το κακό ποιοτικά ματς ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Αγροτικό Αστέρα και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό με τους γηπεδούχους να κρατούν για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά τους Θεσσαλονικείς να δημιουργούν τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες. Εντούτοις, ο Καρακατσάνης νικήθηκε -στο 8' και στο 29'- από τον τερματοφύλακα Γκίτκο. Πάντως, η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 42' όταν ακυρώθηκε γκολ του Μαστρογιάννη ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων». Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της συνάνησης δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και κατά συνέπεια το ματς δεν ξέφυγε από το 0-0.

Σημείωση:Ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω απόφασης της Ε.Ε.Α. η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Αύριο παίζουν η Βέροις (φωτό) με τον Πανσερραϊκό.



1ος Όμιλος - 11η Αγωνιστική (15:00)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Περιβολίων)
(13' Μπρατσιάνι κεφ - 43' Ταραλίδης φάουλ)

ΑΟ Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχακης, Σελινιωτάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Μπρατσιάνι, Νούνο, Ανωγειανάκης, Φάμπιο.

ΑΟ Γλυφάδας (Μουράτ Σεροπιάν):
Χώνος, Παπαδήμας, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Κολοτούρος, Παραράς, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Στρατάκης, Ανδρίκος, Τριανταφύλλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάγειρας (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράζος (Εύβοιας), Πάγκαλος (Λασιθίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανωγειανάκης - Βαλεριάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤA 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Γέργερης)

(5' Ρουμπάκης σουτ, 62' Περογαμβράκης σουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης, Κούλα Χουσεΐν (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ ("Γ. Λαμπράκης" - 14:00)

Ηλυσιακός (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας (46' Τσέπε), Τσατσαρής, Ρόμπερτ (46' Ψαρρής), Παππάς (68' Μπούμπας), Μητσόπουλος, Φώσκολος, Παλάντζας, Ξένος, Γιουβανέλης.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ζόρας Γέφτοβιτς): Αθ. Γεωργίου, Λιβέρης, Σαμαράς, Καλλιβωκάς, Κόντι, Κυπαρίσσης (75' Μπάστας), Πέττας, Στρατομήτρος, Σ. Γεωργίου, Τεπετός (46' Μπελίτσας), Χαρτσιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήσης (Αρκαδίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βατίστας, Μπούμπας - Τεπετός, Σαμαράς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Νίκαιας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Ρούντος (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Ρουφ)
(83' Ζουλιάν σουτ - 88' Ζαχαρόπουλος σουτ)

Στο 38' οριζόντιο δοκάρι ο Αντωνόπουλος

ΠΑΟ Ρουφ (Γιώργος Μαρτάκος): Μακρυωνίτης, Ζαχαράτος, Μαρτίνος, Καπουράνης (62' Τζουλιάν), Σπυριδάκης, Βελέτης, Μανιάς (86' Παπαναστασίου), Κακκάβας (74' Σκόνδρας), Κουμπούλης, Κοκκολάκης, Πεταυράκης.

Απόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος):
Σταυριανός, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Αντωνόπουλος (56' Ζαχαρόπουλος), Κωνσταντίνου, Λαζανάς (70' Σεμερτζίδης), Διαμάντης, Καραδέμητρος, Χανιώτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαχαράτος - Καραδέμητρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

*** Ο Πανηλειακός έχει ρεπό.
2ος Όμιλος - 11η Αγωνιστική (15:00)

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Σκύδρας)

(20' Πασκώνης κεφ - 39' πεν Τζέκος, 72' Κουβελάς σουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ:
Παπαδημητρίου, Ράπτη (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Ηράκλειας)

(10', 56' πεν Μουτίδης σουτ - 80' Μκρτσιάν σουτ, 87' Αναστασίου σουτ, 90+4' Πουλάκος κεφ)
Στο 3' δοκάρι ο Διαμαντίδης (Νίκη Βόλου)
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κουμής, Δεληζήσης, Δούμας, Κουβελόγλου, Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μαρίγκος, Μουτίδης, Σαλμάς, Σκερλετίδης (70' Ε. Σιδηρόπουλος), Τσεμπερίδης.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ψωμιάδης, Πουρνάρας (66' Κυριακίδης), Μικρτσιάν, Λαμπρόπουλος (46' Αναστασίου), Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Ριζογιάννης, Λουκίνας (46' Λαζαρίδης), Παυλίδης, Πουλάκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μηλιάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδόπουλος, Παπακύπης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
56' Κοντοχρήστος
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Λευκάδας)

(17' Κατσίκης σουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάλαμας (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαυρουδής, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ("Γεώργιος Μητσιμπόνας")

(58' Μπανούσης σουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Διαμαντής, Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Κρανούλας)

(28' Γήτας σουτ - 20' Τσικαδέρης σουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Νταλούκας (Τρικάλων), Παρασκευάς (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: