Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Football League: Αναλυτικά οι αγώνες


Κατά τη σημερινή αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα, αναλυτικά: 

Τετάρτη 9/5 - 30η αγωνιστική (17:00)


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 1-3 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΨΑΧΝΩΝ)

(59' Μπακομήτρος σουτ - 22' Άντονι σουτ, 70' Φουρτάδο σουτ, 90' Κοιλιάρας σουτ)

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Γιώτας, Σέγκος, Λιόσης (75' Γανωτής), Ποκόνγκ (73' Θάνος), Δελήμπασης (46' Αλεξάντροβιτς), Τσοκάνης.

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας):
Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης, Ιωάννου, Άντονι, Φουρτάδο (81' Θεοδωρέλης), Ουρτάδο, Ατματζίδης (73' Βλασόπουλος), Φούφουλας, Σκαρτσίλας (63' Μαπούκου), Ντίνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαριμάς, Καραγεώργος (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σέγκος, Τόλιος, Ρεπετσάς, Γανωτής - Φουρτάδο, Ατματζίδης, Φούφουλας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλης, Ουρτάδο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Φούφουλας

Σχόλιο: Την όγδοη διαδοχική νίκη της πέτυχε στα Ψαχνά η Παναχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε 3-1 του τοπικού Ηρακλή! Η πατρινή ομάδα διατήρησε την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και αξιοποίησε την ανωτερότητά της στο 22' όταν ο Άντονι επιχείρησε σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ρεπετσά, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τόλιου, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το ματς ως το τέλος του πρώτου μέρους ωστόσο στην επανάληψη, τα δεδομένα άλλαξαν. Συγκεκριμένα, στο 59' ο Ηρακλής, που ισορρόπησε, έφτασε στην ισοφάριση όταν έπειτα από σέντρα του Πλάτανου ο Μπακομήτρος με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Πουρή. Τα χαμόγελα για την ομάδα της Εύβοιας, όμως, δεν κράτησαν πολύ αφού στο 70' οι Πατρινοί ανέκτησαν το προβάδισμα με σουτ του Φουρτάδο. Η Παναχαϊκή έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 90' με πλασέ του Κοιλιάρα «κλειδώνοντας» τη νίκη. Το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Φούφουλα στο 93' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ)

(24' Μπουλούλης σουτ)

Φωκικός (Κώστας Τερζής): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παίζάνος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (90' Κουρελής), Ταμπάκης (62' Αντράντε), Κανελλόπουλος (77' Νικόλτσης).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο (76' Γέσιτς), Κιάσσος, Ανάκογλου, Σιάκκας (73' Κόντος), Ντα Κόστα, Τάντιτς, Γκούρτσας (63' Στεφανίδης), Μπανγκουρά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσακνάκης, Νατσούλας (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κανελλόπουλος, Βρονταράς - Ντα Κόστα, Σιακκάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Νίκη "χρυσάφι" πήρε ο Φωκικός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού και διατηρήθηκε «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο κακός αγωνιστικός χώρος -λόγω της δυνατής βροχής που ξέσπασε λίγο πριν από την έναρξη της συνάντησης- δεν επέτρεψε στους παίκτες των δύο αντιπάλων να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Φωκικός κατάφερε να φτάσει στο γκολ στην πρώτη καλή φάση που δημιουργήθηκε στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο 24' ο Κανελλόπουλος βρήκε τον Μπουλούλη και εκείνος με αριστερό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ματς, ο Πανσερραϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε, όμως, παρότι δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-4 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ "Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ")

(66' Κουρδάκης σουτ - 28' πεν, 83' Λεοζίνιο σουτ, 41' Μανούσος σουτ, 43' Ντος Σάντος σουτ)

Στο 11' δοκάρι ο Ντος Σάντος

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταταρίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Γεωργίου (52' Δεινόπαπας), Κουλίδης (56' Ασλανίδης), Κάτσε, Καραγιάννης (59' Τράκις), Γκέσιος.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης):
Μάππας, Κριπιντίρης (59' Τραορέ), Καρακώστας, Μήτσης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (66' Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (54' Βλαστέλλης), Μανούσος, Μανουσάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Απτόσογλου, Μπαμπάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πεχλιβανίδης, Γεωργιάδης - Κριπιντίρης, Χατζόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Εντυπωσιακή η Καλλονή, πέρασε με το ευρύ 4-1 από την έδρα της Αναγέννησης Επανομής και εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Η ΑΕΛΚ ήταν σαφώς ανώτερη και στο 28' έφτασε στο γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντος Σάντος από τον Πεχλιβανίδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Λεοζίνιο. Η Καλλονή εξακολούθησε να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε δύο ακόμη γκολ! Στο 41' ο Μανούσος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2, ενώ στο 43' ο Ντος Σάντος με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η Αναγέννηση, από την πλευρά της, μείωσε στο 66' με σουτ του Κουρδάκη, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο καθώς στο 83' ανέβασε τον δείκτη του σκορ με πλασέ του Λεοζινιο.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ ("ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ")

(9' Π. Καθάριος σουτ - 43' Φαρούκ σουτ, 77' Παυλίδης σουτ)

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Μερεσιώτης, Βοσκόπουλος, Π. Καθάριος, Ν. Καθάριος, Καπνίδης (52' Σαχινίδης), Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βαφέας (55' Προβατίδης), Καρακατσάνης.

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας):
Μιχελής, Τριάντος (30' Ηλιόπουλος), Χάλαρης, Χριστοφιλέας, Παυλίδης (85' Βλάχος), Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Φαρούκ, Ροβίθης (60' Λίτσης), Πέτρου, Νταντάμης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρανάς (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Βέρρης (Λέσβου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Π. Καθάριος - Πέτρου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45' Π. Καθάριος - 37' Πέτρου

Σχόλιο:
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 πέτυχε ο Βύζας Μεγάρων στο γήπεδο του Ευόσμου επί του Αγροτικού Αστέρα. Το «διπλό» αυτό, μάλιστα, αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς επετεύχθη με ανατροπή! Η ομάδα του Ευόσμου ανοίξει το σκορ στο 9' με πλασέ του Παύλου Καθάριου. Το ματς έδειχνε να πηγαίνει κατ' ευχήν για τους Θεσσαλονικείς αφού στο 37' απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Πέτρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά το σκηνικό ανατράπηκε! Συγκεκριμένα, στο 43' ο Φαρούκ με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1 και λίγο πριν από την ολοκλήρωση της ανάπαυλας, έμεινε με δέκα παίκτες και ο Αγροτικός Αστέρας αφού ο Παύλος Καθάριος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για... θέατρο, μία απόφαση του διαιτητή για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε και δημιουργήθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως όλες πέρασαν αναξιοποίητες. Όμως, στο 77' ο Παυλίδης πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια και με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(90' Ντακόλ σουτ)

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Παγώνης, Bασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Καρράς (80' Βλάχος), Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ντα Σίλβα (90+1' Σταμπολζίεφ), Νικολάου.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Καντιμοίρης, Καλί, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Λανγκλέ, Ντιέ (89' Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν (83' Μπουλούτ), Κάντι, Μπαργκάν (79' Βεργώνης), Καλογέρης, Αμαραντίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Βλάσσης (Λασιθίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρράς - Λανγκλέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 28' Λανγκλέ (Βέροια)

Σχόλιο: Με ένα όμορφο τέρμα του Ντακόλ στο 90' ο Θρασύβουλος επιβλήθηκε 1-0 της Βέροιας στη Φυλή και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Παράλληλα, έσπασε το άηττητο της ομάδας της Ημαθίας, που κρατούσε εννέα αγωνιστικές. Το πρώτο ημίωρο δεν είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες φάσεις ωστόσο στο 28' η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λανγκλέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι και πίεσαν τη «βασίλισσα του Βορρά». Και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί δίχως γκολ και νικητή, ο Ντακόλ έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του γκολκίπερ Καντιμοίρη, κρίνοντας την έκβαση της συνάντησης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" - ΟΤΕ TV)

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου (62' Φαρινόλα), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κατσίκης (90' Κουτρουμπής), Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντιαλό (81' Μαρουκάκης), Ηρακλής, Ρουσσάκης.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας):
Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (75' Πουρτουλίδης), Μπακάλης, Πέντα (83' Ελευθεριάδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος (85' Καμινιώτης), Μοκακέ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πλακογιάννης (Δωδ/νήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ηρακλής, Φαρινόλα - Κοντέων, Κουτσοσπύρος, Καμινιώτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν η Καλλιθέα και ο Πιερικός, οι οποίοι πρόσθεσαν από ένα βαθμό στη συγκομιδή τους και συνεχίζουν την προσπάθεια για να μπουν στα πλέι οφ. Στο πρώτο μέρος, ο Πιερικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο την Καλλιθέα. Όμως από το 20' και μετά η ομάδα της Αθήνας ανέβασε την απόδοσή της και ανέλαβε την πρωτοβουλία. Στο δεύτερο μέρος, η Καλλιθέα βρισκόταν για περισσότερη ώρα στο προσκήνιο και απείλησε τους Κατερινιώτες, όμως πότε η αστοχία των επιθετικών της και πότε ο πολύ καλός τερματοφύλακας Καρακούτσης δεν της επέτρεψαν να σκοράρει. Από την πλευρά τους και οι «μελανόλευκοι» αναζήτησαν το γκολ αλλά δίχως επιτυχία με συνέπεια το 0-0 να μείνει ως το τέλος.

ΛΑΡΙΣΑ 1964-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (AEL FC ARENA - 19:30 OTE TV)

(13' πεν Νεμπεγλέρας, 29', 48' Καούνος κεφ & σουτ - 30' Μίνγκας σουτ, 67' Σουλτανίδης κεφ)
Στο 3' δοκάρι ο Μίνγκας

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Χασομέρης (75' Σιατραβάνης), Γκρούμπιεσιτς (60' Ζεκίνια), Καούνος (87' Φωτιάς).

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης):
Ταϊρης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Μίνγκας (46' Γωνιάδης), Στάθης, Μπαϊκάρα, Λιαπάκης, Μοσχάκης (60' Μουνάφο), Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Πόνσε (60' Χλωρός).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασακούδης, Πάτρας (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Ζεκίνια, Σωτηρίου - Ταϊρης, Πόνσε, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης, Μπαϊκαρά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Πραγματοποιώντας μία από τις πιο καλές φετινές εμφανίσεις της, η ΑΕΛ επιβλήθηκε 3-2 του Πανθρακικού. Αν και η ομάδα της Κομοτηνής ήταν πιο απειλητική στην αρχή της συνάντησης, εντούτοις η Λάρισα ήταν αυτή που προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, στο 12' ο Καούνος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Ταΐρη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νεμπεγλέρας. Το τέρμα άλλαξε την εικόνα της συνάντησης και στο 29' έφτασε και σε δεύτερο γκολ η ΑΕΛ με κεφαλιά του Καούνου. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πανθρακικός μείωσε με κοντινή προβολή του Μίνγκα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48' η ΑΕΛ παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Ταΐρη με κοντινό πλασέ του Καούνου. Εντούτοις, ο Πανθρακικός μείωσε στο 67' με κεφαλιά του Σουλτανίδη. Στον χρόνο που απέμενε και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ, όμως καμία δεν το πέτυχε και έτσι η Λάρισα κράτησε τη νίκη.

Σημείωση: Ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.
Ο αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ δεν θα διεξαχθεί λόγω των υπ΄ αριθμ. 20/14-02-2012, 31/21-02-2012, 52, 54, 55/13-03-2012 115, 119, 128/24-4-2012 αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., για την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ