Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

"Φωνάζει" (δίκαια) ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Ατρόμητο

Η... κλασσική ισοπαλία στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο...
Στο 1-1 έμειναν οι δυο ομάδες, αλλά με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται δίκαια για το γκολ της ισοφάρισης, αφού ο Μήτρογλου ήταν σε θέση οφσάϊντ.  
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες οι οποίες ωστόσο δεν ανησύχησαν τον Χαλκιά. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και πέτυχε αυτό που ήθελε με τον Σαλπιγγίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης που έβλεπε να είναι η ομάδα του πίσω στο σκορ, έκανε από χωρίς τις αλλαγές του, μετατρέποντας και το σύστημα σε 4-4-2 με Μήτρογλου-Αναστασάκο στην επίθεση, κάτι που απέφερε καρπούς, με το γκολ του Μήτρογλου. Από την άλλη ο Μπόλονι έμεινε σταθερός στο αρχικό του πλάνο παίζοντας με αντεπιθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Πλέον οι δύο ομάδες σκέφτονται τα παιχνίδια της Πέμπτης (10/5) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου
Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Μήτσιος (Ηπείρου)/ Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Οικονόμου (46' Μπρίτο), Ιγκλέσιας (63' Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46' Καραμάνος), Δημούτσος, Πίτου Γκρασία, Μήτρογλου, Επστάιν.
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Γκαρσία, Φωτάκης, Λίνο (76' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (82' Ίβιτς), Αθανασιάδης
Κίτρινες κάρτες: Σκόνδρας (61', Ατρόμητος)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (72', ΠΑΟΚ)
Σκόρερ: Μήτρογλου (67', Ατρόμητος)-Σαλπιγγίδης (29', ΠΑΟΚ)