Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οι όροι συμφωνίας Ηρακλή-ΑΕ Ποντίων

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Ηρακλή, κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης, οι βασικοί όροι της συμφωνίας με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, είναι οι εξής:


- Η ΑΕΠ αλλάζει χρώμα, σήμα, έδρα (κυανόλευκο, Ημίθεος, Καυτανζόγλειο)
- Στο νέο ΤΑΠ που θα προκύψει, ο πρόεδρος και τα τέσσερα μέλη της διοίκησης θα προέρχονται από την ομάδα των Ποντίων Κατερίνης, ενώ ο αντιπρόεδρος και τα δύο μέλη θα προέρχονται από τον Ηρακλή.
- Θα συσταθεί οικονομική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από ένα μέλος της ΑΕΠ και ένα του Ηρακλή.
- Από τα έσοδα που θα προκύψουν από τα εισιτήρια και τις χορηγίες, το 60% θα αποδοθεί στην ομάδα στο τέλος της περιόδου, με την μορφή πριμ επίτευξης στόχων, ενώ το 40% θα διατεθεί για την κάλυψη των υποχρεώσεων της ομάδας (συμβόλαια, λειτουργικά έξοδα κτλ).
- Το γραφείο Τύπου της ομάδας θα στελεχωθεί από δύο ανθρώπους. Ο ένας θα βρίσκεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και ο άλλος στην Κατερίνη.
- Όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα διεξάγονται στο Καυτανζόγλειο στάδιο
- Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται στην Κατερίνη, εκτός από την τελευταία της εβδομάδας που θα πραγματοποιείται στο Καυτανζόγλειο.
- Η νέα ομάδα που θα προκύψει θα αποτελείται τόσο από ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΠ όσο και του Ηρακλή. Κάτι που θα συμβεί κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν αθλητές του ΓΣ Ηρακλής και θα αγωνιστούν σε περίπτωση που δημιουργηθεί ομάδα Κ-20.