Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πρόκριση ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της ΑΕΚ για το κύπελλο και πρόκριση στους "8", όπου θα αντιμετωπίσει (εντός) τον Ατρόμητο...

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λίνο και κέρδισε ο Λάζαρ σε μαρκάρισμα από τον Κάλα. 

Στο δεύτερο μέρος ο Κωστένογλου πέρασε στο γήπεδο τον Λυμπερόπουλο για να δώσει ώθηση στην επίθεση, όμως τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 54’ ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπέλεκ στη μικρή περιοχή και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 78’ με τον κεραυνό του Λυμπερόπουλου, όμως η προσπάθειά του Έλληνα επιθετικού πέρασε άουτ. Να σημειωθεί ότι μερίδα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και οι υπόλοιποι τους αποδοκίμασαν.


Γκολ:
33' πεν. Λίνο, 54' Aθανασιάδης

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης - Κάλα, Κάρλος

Κόκκινες κάρτες:
-

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι):
Γλύκος, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λαζάρ (80' Μπαλάφας), Φωτάκης (85' Ίβιτς), Λίνο (88' Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου):
Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (30' Καφές), Λεονάρντο (46' Λυμπερόπουλος), Γκερέιρο (60' Κάρλος), Μπέλεκ, Σιαλμάς.