Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ισοπαλία 1-1 ο Άρης στη Λιβαδειά

Στο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και Άρη στη Βοιωτία σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League...
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Γιαννιώτα, ενώ στο 54’ ο Φαβάλι ισοφάρισε. Οι «κίτρινοι» από το 74’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λαζαρίδη.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντεμπούτο του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο του, ενώ ο Λεβαδειακός μετά από τρεις ήττες πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Άρης έδειξε το καλό του πρόσωπο και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η ανωτερότητά του επιβραβεύτηκε στο 35', όταν ο Γιαννιώτας με προσωπική ενέργεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Λεβαδειακός πέρα από ένα μακρινό σουτ στο 5’ δεν κατάφερε να απειλήσει τους «κίτρινους» στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, στο δεύτερο μπήκε πιο δυνατά και στο 54’ ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Φαβάλι, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 74’, όταν αποβλήθηκε ο Λαζαρίδης, όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Λεβαδειακός – Άρης 1-1 (Νοva 2)

Γκολ:
54' Φαβάλι - 35' Γιαννιώτας

Κίτρινες κάρτες:
Φαβάλι, Τόμας, Μουλόπουλος, Βασιλείου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος - Καζναφέρης, Λαζαρίδης

Κόκκινες κάρτες:
74' Λαζαρίδης

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας (79' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος).

Άρης (Μανουέλ Μασάδο):
Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης (58' Κατίδης - 90' Σολτάνι), Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Πρίττας, Ακόστα (78' Παπαζαχαρίας).